Η Ντε Τζένερις πρωταγωνιστεί στο 50 Shades of Grey![vds]

27.11.2014
Είναι το βιλίο που έβλεπες παντού όταν κυκλοφόρησε. Στις παραλίες, στο μετρό, στο δρόμο, κρυμένο πίσω από άλλα εξώφυλλα (ναι το είδαμε κι αυτό) για να μην καταλάβουν οι υπόλοιποι τι διαβαζει αυτός που το έχει μπροστά του και έφτασε η στιγμή που θα βγουν οι σελίδες στα κινηματογραφικά πανιά.

Το “50 Shades of Grey” έγινε best seller, προκάλεσε μεγάλο πανικό με τις λεπτομερείς περιγραφές του κατα τη διάρκεια του σεξ και το Φεβρουάριο του 2015 θα βγει στις αίθουσες με πρωταγωνιστές τον Charlie Hunnam και την Dakota Johnson.

Πρόκειται για την ιστορία μιας φοιτήτριας λογοτεχνίας η οποία γνωρίζει τον ωραίο και δισεκατομμυριούχο Christian Grey κι αλλάζει όλη της η ζωή και φυσικά κυρίως η σεξουαλική και όπως φαίνεται από το trailer, θα αναστενάξουν οι αίθουσες.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως ενώ είναι όλα έτοιμα, τελικά η Ellen DeGeneres άρπαξε το ρόλο της Johnson και στο καινούριο trailer που κυκλοφόρησε πρωταγωνιστεί εκείνη δίπλα στους κοιλιακούς του κυρίου Grey. Εννοείται μιλάμε για το ξεκαρδιστικό βίντεο της εκπομπής της που σατιρίζει την ταινία και δε μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε...