Η Αραβανή δηλώνει ότι έχει υποστεί βία από πρώην σύντροφό της!

03.12.2014
Μάς αρέσουν πολύ οι μεταμεσονύχτιες συνεντεύξεις του Θοδωρή Αθερίδη εκεί στον καναπέ του ΑΡΓΑ στο Action24. Επόμενη συνέντευξή του η Ευαγγελία Αραβανή που εξομολογείται τη βίαια επίθεση πρώην συντρόφου της.

Η όμορφη Ευαγγελία που φήμες θέλους να παντρεύεται πολύ σύντομα τον σύντροφό της, τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, εξομολογήθηκε κάποιο περιστατικό από το παρελθόν της.

Μιλώντας, στον Θοδωρή Αθερίδη εκμυστηρεύτηκε: «Με έχει χτυπήσει σύντροφος μου στο παρελθόν. Ο φόβος μου ήταν, πως θα φύγω από τη σχέση και πως θα αντιδράσει». Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Μπράβο της που βγήκε και το είπε».

Θυμίζουμε ότι η Ευαγγελία έχει ξαναδηλώσει ότι έχει υποστεί λεκτική και σωματική βία ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πρωινό Mou» στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην Τζένη Μπαλατσινού... όπου είχε πει:

«Το χειρότερο είναι η λεκτική βία παρά η σωματική, αλλά έχω υποστεί και σωματική. Όχι κάτι τραγικό για να μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα αλλά ναι» ... «Σοκαρίστηκα αρχικά και έλεγα δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, αλλά μετά λάκισα. Εγώ τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου, ήξερα πολύ καλά τι έχω προσφέρει στην συγκεκριμένη σχέση και θεωρώ πως είναι θέμα στον εγκέφαλο του άλλου».