Τα 'μαθες; Η Μπιγιονσέ λέει ότι ο Τζέι Ζι ήταν ο «πρώτος» της

03.12.2014
Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, αλλά το διαβάσαμε και αυτό! Όπως αποκαλύπτει η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια, δεν έχει πάει στη ζωή της με άλλον άντρα, εκτός από τον σύζυγό της, Τζέι Ζι.

Είναι διάσημη, είναι πλούσια, είναι ωραία, είναι και μανούλα. Τι άλλο θέλει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη; Από ότι φαίνεται θέλει να κάνει και δηλώσεις περί ... παρθενίας!

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) από ότι διαβάζουμε μάς πληροφόρησε ότι ο κόσμος θα ξαφνιαζόταν με την έλλειψη της εμπειρίας της και ότι πέρα από μια ... πλατωνική σχεσούλα στην εφηβεία, δεν είχε άλλο σύντροφο στη ζωή της από τον Τζέι Ζι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2009 στο περιοδικό LA Confidential είχε πει:

«Όταν ήμουν 12 ή 13 είχα το πρώτο αγόρι και έμεινε μέχρι τα 17 μου. Για εκείνη την ηλικία αυτός ήταν μεγάλος δεσμός. Πάντα ήμουν πιστή και πολύ περισσότερο ώριμη».

«Παρά το ότι ήμουν πολύ νέα [στην προηγούμενη σχέση μου δηλαδή] δεν ζούσαμε μαζί και δεν είχαμε…. ξέρεις! [ο ποιητής εννοεί δεν είχαν ερωτικές σχέσεις] Αυτή, όμως ήταν η μόνη μου εμπειρία με άντρα και από τότε είχα μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου, τον Τζέι».