Οσκαρικοί υποψήφιοι σε μία θεοπάλαβη φωτογράφηση! [photos]

07.01.2015
Το καινούριο τεύχος του W είναι απολαυστικό, καθώς οι φετινοί υποψήφιοι των βραβείων Oscar πόζαραν στο φακό του υπέροχου φωτογράφου Tim Waker φτιάχνοντας έναν σουρεαλιστικό κόσμο

Το καινούριο τεύχος του W είναι απολαυστικό. Οι φετινοί υποψήφιοι των βραβείων Oscar που πρωταγωνίστησαν σε κάποιες από τις καλύτερες ταινίας της χρονιάς, πόζαραν στο φακό του υπέροχου φωτογράφου Tim Walker φτιάχνοντας έναν σουρεαλιστικό κόσμο.

Το κόνσεπτ θυμίζει κάτι από ήρωες του τσίρκου, έχει στοιχεία από πίνακες του Van Gogh, μπορείς να πεις ότι είναι σα να έχουν βγει από το Freak Show του American Horror Story ενώ παράλληλα είναι παραμορφωμένοι στα όρια ανάμεσα σε πολύχρωμα κολάζ και μεγάλα ηλιοτρόπια.

Julianne Moore, Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, J.K Simmons, Edward Norton, Mark Ruffalo, Reese Whitherspoon, Steve Carell , Emma Stone και άλλοι τριγυρνούν στις σελίδες και πολλά εξώφυλλα του περιοδικού που μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά των χρυσών αγαλματιδίων και υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με πολύ χιούμορ και φοβερή αισθητική. Απλά δείτε τις φωοτγραφίες και θα συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό μας.