Αυτός είναι ο νεαρός εφοπλιστής της Ευαγγελίας Αραβανή

13.01.2015
Πoλλά γράφτηκαν για αυτόν το χωρισμό - με πρώτο και βασικό ότι η Ευαγγελία Αραβανή χώρισε τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό για τα μάτια ενός γνωστού νεαρού εφοπλιστή, το όνομα του οποίου δεν είχε γίνει γνωστό. Και επειδή ουδέν κρυπτόν... η εφημερίδα Real με δημοσίευμά της κατονομάζει το νέο αμόρε του γνωστού μοντέλου.

Σύμφωνα με τη Real, η Αραβανή έχει μία τρυφερή φιλία και γνωριμία χρόνων με τον Γιώργο Μελισσανίδη, γιο του Δημήτρη. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ το 2010 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους από διακοπές στη Μύκονο.

Όπως σε κάθε σενάριο, έτσι και σε αυτό κάποιοι υποστηρίζουν την άλλη άποψη, ότι δηλαδή δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και ότι η Αραβανή χώρισε τον Βρεττό για κάποιον άλλο...

Πάντως, ο νεαρός εφοπλιστής πριν μέρες έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Κύπρο όπου βρισκόταν για γυρίσματα η Αραβανή, ώστε να την μεταφέρει για λίγο στην Αθήνα να την δει, και στη συνέχεια την επέστρεψε πίσω. Άμα έχεις φίλους εφοπλιστές έχεις και τις ευκολίες σου!

Και πάλι η Σάσα στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε την αποκάλυψη των αποκαλύψεων... ότι ο εφοπλιστής ήταν να γίνει κουμπάρος της Αραβανή, στην προηγούμενη σχέση που είχε με κολλητό του φίλο!