Κάρλι Κλος - Τέιλορ Σουιφτ: Σέξι θηλυκά παίρνουν τους... δρόμους! [photos]

17.02.2015
Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένες φίλες. Άλλωστε τα φιλιά που αντάλλαξαν πρόσφατα σ΄ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια ενός event μάλλον το αντίθετο αποδεικνύουν.

Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένες φίλες. Άλλωστε τα φιλιά που αντάλλαξαν πρόσφατα σ΄ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια ενός event το αποδεικνύουν. Οι ίδιες ωστόσο δηλώνουν κολλητές φίλες και μόνο… αυτό. Ο λόγος για την υπερμοντέλα Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) και την σούπερ σέξι τραγουδίστρια της Country Τέιλορ Σουιφτ (Taylor Swift) που έκαναν μία εξαιρετική κοινή φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue. Tίτλος του θέματος «Στο δρόμο με δυο φίλες».

Η Τέιλορ Σουιφτ αναφέρει πως γνωρίστηκαν με την Κάρλι Κλος τo Victoria's Secret Fashion Show στη Νέα Υόρκη το 2013 και συνεχίζει “ Όλοι μας προέτρεπαν να γνωριστούμε και τελικά ήταν μοιραίο να γίνει. Θυμάμαι τους μακιγιέζ που με έβαφαν και τους κομμωτές που μου έφτιαχναν τα μαλλιά να μου λένε ότι θα έπρεπε να γίνω κολλητή φίλη με την Κάρλι, γιατί μοιάζαμε πολύ. Πραγματικά, όταν τελείωσε το show της Victoria's Secret μου τη γνώρισαν και έκτοτε κολλήσαμε”.