Ο Σφακιανάκης εξηγεί γιατί έδειρε τον πρώην της κόρης του

17.02.2015
Πριν μερικές μέρες, θραύση έκανε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού σύμφωνα με το οποίο ο Νότης Σφακιανάκης πλακώθηκε στο ξύλο με τον πρώην σύντροφο της κόρης του. Όταν το διαβάσαμε, φρύδι δεν σηκώσαμε με αμφισβήτηση, καθότι ο Σφακιανάκης μάς έχει συνηθίσει σε ένα προφίλ... μπρουτάλ αρσενικό!

Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε δηλώσεις του την εφημερίδα «Secret» εξηγεί το παρασκήνιο αυτού του δημοσιεύματος και ξεκαθαρίζει την αλήθεια με χιούμορ.

Σε ερώτηση για τα παιδιά του και το πώς αντιμετωπίζουν τα διάφορα δημοσιεύματα για τον πατέρα τους, ο Νότης αναφέρθηκε στο περιβόητο εκείνο δημοσίευμα:

«Έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και αν αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου… Κατεβαίνω κάτω και της λέω «καλά δεν του έκανα;».
Εκείνη τη μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Όταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα «Τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυο…». Το διακωμωδώ, τι να κάνω;» .

Με άλλα λόγια, ξύλο δεν έπεσε, μύτη δεν άνοιξε, και το δημοσίευμα ήταν κομμάτι υπερβολικό!

Η όμορφη κόρη του Νότη: