Το πρόσωπο κλειδί στο γάμο της Άνιστον

30.03.2015
Όλα δρόμολογούνται και φαίνεται πως το ζευγάρι είναι στην τελική ευθεία για το γάμο που πλησιάζει. Ένα είναι όμως το πρόσωπο κλειδί που έχει τον πρώτο λόγο για όλα...

Ποιός θα οργανώσει το γάμο της Τζένιφερ Άνιστον; Δεν είναι κάποιο γνωστό όνομα από το χώρο της οργάνωσης γάμων αλλά ένας καλός φίλος της ηθοποιού που τυγχάνει να είναι και μετρ σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον Ντιμίτρι Ντιμιτροβ, μετρ του Sunset Tower Hotel, που καλείται να οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη μεγάλη ημέρα.

"Η Τζεν έχει περάσει τόσο χρόνο στο Sunset Tower τα τελευταία χρόνια και πλέον με τον Ντιμίτρι έχουν γίνει στενοί φίλοι. Αυτός προσωπικά τη συνοδεύει κάθε φορά από την είσοδο του μαγαζιού αλλά και προς την έξοδο ώστε να μην την ενοχλήσουν οι παπαράτσι" δήλωσε πηγή στο βρετανικό περιοδικό Grazia

"Ο Dimitri έχει στρατολογήσει τον σεφ του ξενοδοχείου, Λίο, για να αναλάβει το μενού. Αλλά κανένας από τους μάγειρες δε γνωρίζει πως πρόκειται για το γάμο της διάσημης Τζεν και ούτε πρόκειται να το μάθουν μέχρι την τελευταία στιγμή κι αυτό για να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα της celebrity!

Ο πιο διάσημος μετρ του Χόλιγουντ, όπως αναφέρεται συχνά - πυκνά στα διάφορα δημοσιεύματα, έχει αναλάβει τα πάντα από το Α έως το Ω για να είναι όλα στην εντέλεια.

Όπως φημολογείται ο γάμος θα γίνει το φθινόπωρο, σε σχετικά στενό κύκλο με μια λίστα καλεσμένων περίπου 80 ατόμων.