Την «ωραία» Ελένη Μενεγάκη δεν την αγγίζει ο χρόνος [photos]

05.04.2016
Από την παρθενική της εμφάνιση στο βιντεοκλίπ του Μιχάλη Ρακιντζή “Προκαλείς” στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 26 χρόνια, αλλά αυτό είναι ένα απλό νούμερο για τη βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη αφού ο χρόνος έχει αποδειχθεί ο μεγαλύτερος εραστής της ή καλύτερός της φίλος, πες το όπως θες.

Μας συστήθηκε ανοικτή καστανή, συμμετείχε στο “Κοκτέιλ” και στη “Mega Banca”, έκανε σύντομα περάσματα από κάποιες τηλεοπτικές σειρές, αλλά το μεγάλο μπαμ για την Ελένη ήρθε το 1995 οπότε και ανέλαβε την παρουσίαση του “Πρωινού Καφέ” στον ANT1.

Τα νούμερα τηλεθέασης χτυπούσαν κόκκινο για δέκα συνεχόμενες σεζόν, οποιοσδήποτε τηλεοπτικός αντίπαλός της (συνήθως) είχε άδοξο και πρόωρο τέλος, ενώ το πληθωρικό μπούστο κι οι αιώνιες απορίες για τις οποίες πολλοί αφελείς τη θεωρούσαν “χαζή ξανθιά” έχουν στοιχειώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το 2005 μετακομίζει στον Alpha ακολουθώντας τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο απέκτησαν συνολικά τρία παιδιά και παρουσιάζει αρχικά τον πρωινό “Καφέ με την Ελένη” μέχρι το 2011 και στη συνέχεια τη μεσημεριανή “Ελένη” αποδεικνύοντας περίτρανα πως έχει δικό της άστρο και δεν οφειλόταν η διαχρονικότητά της μόνο στον ANT1.

Πλέον είναι παντρεμένη(;) με τον Ματέο Παντζόπουλο κι έχουν αποκτήσει τη μικρή Μαρίνα και η σχεδόν 47χρονη Ελένη μπορεί να είναι ήσυχη πως έχει αφήσει την ανεξίτηλη υπογραφή της στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού οι μετοχές της είναι ανεβασμένες.

Στη συνέχει συγκεντρώσαμε 26 σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την πολύχρονη και λαμπερή πορεία της παρουσιάστριας στην τηλεόραση, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί στο Έθνος και στα ένθετά του κι αποδεικνύουν πως θα είναι για πάντα η “ωραία Ελένη”.