Ο Χολίδης γνώρισε και τα πεθερικά

31.03.2015
Μπορεί με τον μπαμπά της πρώην του Δούκισσας Νομικού να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά με τους γονείς της Χριστίνας Μουστάκα τα πήγε μια χαρά. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Χολίδη!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε ταξίδι αστραπή με σκοπό να γνωρίσει τους γονείς της επί ένα χρόνο αγαπημένης του, Χριστίνας Μουστάκα.

Όπερ και εγένετο και μάλιστα η οικογένεια της Χριστίνας ενθουσιάστηκε με τον Χρήστο και την επιλογή της κόρης τους. Το ζευγάρι ως γνωστό συγκατοικεί από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους ενώ η Χριστίνα Μουστάκα έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τους γονείς του Χρήστου αλλά και τις αδερφές του.

Περνώντας στο επόμενο στάδιο της σχέσης του, το ζευγάρι οδεύει ολοταχώς όπως φαίνεται για τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που πριν μερικές ημέρες ο Χολίδης είχε τονίσει σε συνέντευξή του πως η νυν σύντροφός του τον προσέχει όσο καμιά άλλη:

«Τι άλλο να ψάχνω; Θες έναν άνθρωπο να σε φροντίζει, να αρρωστήσεις και να σου φτιάξει μια σούπα, καλή ώρα όπως έπαθα εγώ πριν δυο εβδομάδες. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πιστεύω γιατί η ομορφιά φεύγει κάποια στιγμή»., τόνισε ο Χρήστος