Σαρλίζ πάθαμε vertigo με τα πόδια σου [photos]

31.03.2015
Έχει ήδη γυρίσει τις ταινίες Dark Places και Mad Max: Fury Road, ετοιμάζει άλλες τρεις που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο και κάπου ανάμεσαπέταξε μέχρι την Αυστραλία για μία φωτογράφηση- υπερπαραγωγή.

Έχει ήδη γυρίσει τις ταινίες “Dark Places” και “Mad Max: Fury Road”, ετοιμάζει άλλες τρεις που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο και κάπου εκεί ανάμεσα στα διαλειμματα, πέταξε μέχρι την Αυστραλία για μία φωτογράφηση- υπερπαραγωγή.

Η Charlize Theron είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του Capitol Grand South Yarra στη Μελβούρνη και φωτογραφήθηκε από τον Jack White στους χλιδάτους χώρους του γνωστού συγκροτήματος κατοικιών φορώντας υπέροχες τουαλέτες μέχρι σέξι κορμάκια και στραφταλιζέ φορέματα.

Και φυσικά, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, η πανέμορφη 39χρονη σταρ και σύντροφος του Sean Penn, έφερε έναν χολιγουντιανό αέρα στις πανάκριβες γειτονιές της αυστραλιανής πόλης και μας έκανα να πάθουμε vertigo γι άλλη μια φορά με τα ατελείωτα πόδια της.