Απανωτά εγκεφαλικά στο πιο καυτό πάρτι της Νέας Υόρκης [photos]

01.04.2015
Δεν είναι λίγοι οι celebrities που θα πουλούσαν την ψυχή τους στον διάβολο προκειμένου να λάβουν μία πρόσκληση για το πιο καυτό πάρτι μόδας της Νέας Υόρκης.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που θα πουλούσαν την ψυχή τους στον διάβολο προκειμένου να λάβουν μία πρόσκληση για το πιο καυτό πάρτι μόδας της Νέας Υόρκης. Ο λόγος για το πάρτι-υπερπαραγωγή του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel , το οποίο έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, εν πλω πάνω σ΄ένα υπερπολυτελές σκάφος και είχε τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Κρουαζιέρα με τον Karl» ! Παρόντες δήλωσαν οι πιο καυτοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά και αιθέριες παρουσίες από το χώρο του μόντελινγκ!
Την παράσταση έκλεψε η 22χρονη βρετανίδα μούσα του σχεδιαστή, Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne). Βροντερά… παρούσες δήλωσαν οι Κένταλ και Κρις Τζένερ (Kendall και Kris Jenner), οι αδελφές Χίλτον, η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι (Katy Perry), η καυτή από τις «50 αποχρώσεις του Γκρι, Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) , το υπερμοντέλο Τζιτζι Χαντίντ (Gigi Hadid), η Καυτή ¨Εμιλι Ραταικόφσκι ( Emily Ratajkowski) και πολλοί πολλοί άλλοι!