Η Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο - ο Ματέο αλλάζει πάνες με τη... μπλούζα του [photos+vds]

03.04.2015
H Ελένη Μενεγάκη ευδιάθετη βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο και την όμορφη κόρη τους. Τη μικρή κρατούσε ο χαζομπαμπάς Ματέο με μπλουζάκι το οποίο έγραφε «οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνα».

Η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκε ήρεμη και χαρούμενη με μακρύ φουστάνι κατά την έξοδό της από το Ιασώ.

Η 45χρονη παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική, την περασμένη Κυριακή, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 κιλών, με την πολύτιμη βοήθεια του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Γιώργου Σταματίου.

Φυσικά, έγινε χαμός με τις κάμερες, αλλά εκείνη είχε προνοήσει ώστε το παιδί να μην φανεί σε κανένα πλάνο. Λίγα λεπτά μετά τις 14:00 σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομπή της στον Alpha η Ελένη έκανε και δηλώσεις.

«Είμαστε καλά. Χαίρομαι που γυρίζω σπίτι μου με το νέο μέλος της οικογένειας. Ανυπομονώ να την δείξω στις κόρες μου γιατί ο Άγγελος την είδε τη μπέμπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου ευχήθηκαν και με στήριξαν και ιδιαίτερα το προσωπικό του Ιασώ. Σας ευχαριστώ όλους».

Η παρουσιάστρια μπήκε στο αυτοκίνητο, όπου την περίμενε ο σύντροφός της και η κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της.

Η Ελένη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο - με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010 - τον 13χρονο Άγγελο (που έχει επισκευθεί τη μαμά του στο μαιευτήριο), την 10χρονη Λάουρα και την επτάχρονη Βαλέρια.