Ο Ματέο αγκαλιά με την Ελένη μιλά ΠΡΩΤΗ φορά στις κάμερες!

03.04.2015
Πέντε χρόνια μετρά η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη (Ματέο) Παντζόπουλο και όλο αυτό το διάστημα τη φωνούλα του 45χρονου επιχειρηματία δεν την είχαμε ακούσει.

Βλέπεις, ο Μάκης απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας και δε νιώθει καθόλου άνετα με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους παπαράτσι. Εξάλλου, μέχρι τώρα η μοναδική φορά που τον ακούσαμε ήταν σε ένα βίντεο, στις αρχές της σχέσης τους, όπου το ζευγάρι τότε είχε βρεθεί σε ένα λούνα παρκ με τα παιδιά της Ελένης και είχαμε ακούσει τον Παντζόπουλο στο βάθος να φωνάζει... "Έλεν έχεις 2 ευρώ;"

Έκτοκτε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Μέχρι που ήρθε η πιο σημαντική κι ευτιχισμένη στιγμή για το ζευγάρι, ο ερχομός της κορούλας της. Όσοι τους ζουν από κοντά, έχουν να λένε ότι ο Μάκης από το βράδυ της Κυριακής (29/3) πετάει στα σύννεφα. Είναι μονίμως με ενα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ενώ αυτες τις μέρες δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της Ελένης. Εξάλλου, είδαμε το βίντεο από το Πρωινό, όπου ο γοητευτικός επιχειρηματίας στην αίθουσα αναμονής, έδειχνε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάθε φορά που η Ελένη βγαίνει από το μαιευτήριο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) η Μενεγάκη πήρε εξιτήριο και για ακόμα μία φορά έκανε τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ: δεν έφυγε από την πίσω πόρτα, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά από την κεντρική είσοδο, εκεί που όλες αυτές τις μέρες, οι δημοσιογράφοι έχουν "στήσει"... αντίσκηνα. Και όχι μόν αυτό, αλλά η Ελένη βγήκε έχοντας στο πλευρό τον Μάκη της, τον πατέρα της κόρης της.

Μάλιστα, το ζευγάρι στήθηκε μπροστά στις κάμερες, αγκαλιάστηκε τρυφερά και για ΠΡΩΤΗ φορά ακούσαμε τον Παντζόπουλο την ώρα που παραχωρούσε χώρο στην αγαπημένη του να λέει ότι "δεν το έχει με τις δηλώσεις"! Κάτι είναι και αυτό. Από το ολότελα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:«ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ»

Κι αν ο ίδιος δεν είπε τίποτε, τα είπε όλα το μπλουζάκι που φορούσε, όπου έγραφε ότι: "Οι πραγματικοί άνδρες αλλάζουν πάνες"! Και όσοι γνωρίζουν τον Παντζόπουλο δεν ένιωσαν καμία έκπληξη για το μπλουζάκι, αφού όλοι συμφωνούν ότι έχει χιούμορ.