Η Σοφία Βεργκάρα και ο εφιάλτης με το... μπούστο!

09.04.2015
Δεν φαντάζεσαι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η σέξι ηθοποιός.

Η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) είναι μία από τις πιο προκλητικές ηθοποιούς της εποχής της. Όμως, το μεγάλο "συν" για πολλούς στην εμφάνισή της για την ίδια είναι "μείον".

Το εκκρηκτικό μπούστο της 42χρονης ηθοποιού κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίζουν, όμως για την ίδια, το 32F νούμερο στο σουτιέν της είναι πραγματικός πονοκέφαλος.

"Τα στήθη μου είναι τεράστια. Όλη μου τη ζωή η αγορά ενός σουτιέν ήταν ένας εφιάλτης. Αυτό που έκανα όταν μετακόμησα στο Λος Άντζελες, ήταν να βρω καταστήματα, όπως το Frederick's στο Χόλιγουντ που καστασκευάζουν σουτιέν για χορεύτριες, στριπτιτζούδες... Κοκαλιάρες με γιγαντιαία στήθη".

Η αποκάλυψη γίνεται σε συνέντεξη που παραχωρεί η Σοφία στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Vanity Fair όπου πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο και μεταξύ άλλων μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα ξανά

Η Σοφία έχει ήδη έναν γιο και μάλιστα 23 ετών (!), τον Μανόλο, και αν περνούσε του χεριού της θα σταματούσε εκεί. Φαίνεται όμως ότι ο 38χρονος αρραβωνιαστικός της, Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganielo) την πιέζει πολύ.

"Ο Τζο θέλει παιδιά, και αν αυτό τον κάνει τρελά ευτυχισμένο, τότε... " απάντησε σε σχετική ερώτηση η Σοφία ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα στον αγαπημένο της, εκτός ίσως από το γεγονός ότι είναι τέσσερα χρόνια νεότερός της.

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι με τον ανιψιό της Σοφία, Ράφα. Ο ενθουσιασμός του Τζο δεν κρύβεται... Το έπιασε η καλή του το υπονοούμενο;