Σοκ για τη Στέλλα Μπεζαντάκου: γιατί έκανε 70 ράμματα

14.04.2015
Άσχημο Πάσχα πέρασε η Στέλλα Μπεζαντάκου, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα στο τριήμερο που πέρασε.

Η τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Bar, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της όταν δέχτηκε επίθεση από τέσσερα ροντβάιλερ που προσπάθησαν να την κάνουν «κομμάτια».

Η Στέλλα που τον τελευταίο καιρό έχει αποσυρθεί και μένει μαζί με το νέο της σύντροφο και τα παιδιά του στην Ανάβυσσο, έζησε στιγμές τρόμου, αφού ανήμερα το Πάσχα έφτασε στο νοσοκομείο ως θύμα επίθεσης τεσσάρων ροντβάιλερ, τα οποία μεγάλωνε η ίδια και ο αγαπημένος της στη φάρμα που διατηρεί ο τελευταίος.

Τι συνέβη και είχαμε αυτό το άγριο σκηνικό; Σύμφωνα με πρώτες αναφορές, η Στέλλα προσπάθησε να σώσει το παιδί του αγαπημένου της το οποίο δέχτηκε επίθεσης από το ένα από τα σκυλιά. Αμέσως μετά, τα υπόλοιπα ροντβάιλερ πέρασαν τον φράχτη κι επιτέθηκαν στη Στέλλα, η οποία έφτασε γρήγορα στο νοσοκομείο και έκανε 70 ράμματα.

Η Μπεζαντάκου έχει ποζάρει πολλές φορές στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook αγκαλιά με τα ροντβάιλερ από τα οποία δέχτηκε επίθεση τελικά, ενώ τα περισσότερα έχουν μεγαλώσει μαζί της από μωρά.

Η Μπεζαντάκου αποφάσισε να αποσυρθεί στην Ανάβυσσο πριν ένα χρόνο περίπου και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είχε ποστάρει μια συγκινητική φωτογραφία με το νυν αγαπημένο της τονίζοντας:

«Με τον συντροφο της ζωής μου!!!!!!!
Ο άνθρωπος μου το άλλο μου μισο ήρθε στη ζωη μου και όλα έγιναν πιο όμορφα. Η μεγαλη μου καψουρα που συνεχίζει να είναι χωρίς να λιγοστεψει εδώ και 5μιση χρόνια. Ο άνθρωπος που με εκανε να δω τις πραγματικές αξίες της ζωής και να μην θαυμαζω την χρυσόσκονη .........αλλά την πραγματική λάμψη του καθενός μας ξεχωριστά. Χριστός Ανέστη.......σε ολους σας φιλοι μου με πραγματική αγάπη στις καρδιές σας!!!!!!!»