Χάιντι Κλουμ με και χωρίς μακιγιάζ: βρες τις διαφορές!

15.04.2015
Ακομπλεξάριστη στα 41 της χρόνια η γερμανίδα καλλονή ποστάρει φωτογραφίες "Πριν & Μετά".

Η Χάιντι Κλουμ (Ηeidi Klum) παραμένει σέξι και εντυπωσιακή με διαδρομή σχεδόν τριών δεκαετιών στο μόντελινγκ ενώ στην προσωπική της ζωή καμαρώνει για τα τέσσερα (!) παιδάκια της. Και της αρέσει να "παίζει" στο Instagram. Κάπως έτσι:

Η φωτογραφία που βλέπετε σε αυτή τη σελίδα είναι μία από τις πολύ συχνές του παρελθόντος που μοιράζεται η σταρ της πασαρέλας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι έχει να κρύψει, άλλωστε;

Χθες, όμως, είχε μάλλον περισσότερη παιχνιδιάρικη διάθεση και πόσταρε εικόνες Πριν και Μετά το μακιγιάζ.

Το αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πραγματικά.

Η "μεταμόρφωση" της Χάιντι Κλουμ έγινε, προφανώς, για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφησης καθώς το μακιγιάζ και το μαλλί είναι "υπερβολικά" για καθημερινή όψη.

Η 41χρονη γερμανίδα, όμως, δεν διστάζει να ποζάρει και στο πριν -εντάξει... λίγη βάση την έχει το προσωπάκι της και σε αυτή τη λήψη, δεν είναι τελείως άβαφη- και παραμένει κούκλα!

Όσο για την ιδιωτική τη ζωή; Τους τελευταίους μήνες η Χάιντι χαίρεται τον έρωτα στο πλευρό του 28χρονου αγαπημένου της, Βίτο Σνάμπελ (Vito Schnabel) με τον οποίο γυρίζει τον κόσμο σε ταξιδάκια αναψυχής και ποστάρει, πια, αβέρτα φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια.

Αυτή η συγκεκριμένη είχε λεζάντα "Ευτυχία"!