Απίστευτο: Γνωστός τραγουδιστής απήγαγε τον διάσημο γιο του!

20.04.2015
Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Και… ελληνικό, αφού η απίστευτη οικογενειακή ιστορία που ακολουθεί, αφορά έναν πασίγνωστο τραγουδιστή, με μεγάλα σουξέ στις αρχές της δεκαετίας του 90 και τον διάσημο γιο του, «είδωλο» της νεολαίας για πολλά χρόνια!

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (18/4) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας γερμανού, «Μην χανόμαστε». Και μεταξύ άλλων μίλησε για το γιο του Γιώργο Αλκαίο, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο. Και οι αποκαλύψεις που έκανε ήταν απίστευτες, ενώ παραδέχθηκε ότι με την πρώτη του σύζυγο είχαν έντονες διαφωνίες, αφού εκείνη ήθελε να μείνει με το γιο τους μόνιμα στην Αμερική. Και του απαγόρευε να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Και η τελευταία απαγόρευση έκανε τον τραγουδιστή να προχωρήσει σε μία ακραία πράξη… να απαγάγει το γιο του!

«Δεν της άρεσε η Ελλάδα. Πήγαμε στην Αμερική για να καθίσουμε δύο εβδομάδες και μου έσκασε το παραμύθι πως δεν γυρίζουμε στην Ελλάδα. Εγώ δούλευα εδώ πέρα, όλα ήταν μια χαρά και μου λέει «δεν παίρνεις τον Γιώργο» και από τότε άρχισε το πανηγύρι. Έβγαλα διαβατήριο που ισχύει για εννιά ημέρες, αλλά πρέπει να επιστρέψεις μετά. Έτσι έγινε, πήρα μια φωτογραφία του Γιώργου και φύγαμε για Ελλάδα. Και από τότε άρχισαν οι μάχες, δηλαδή τα δικαστήρια. Ο Γιώργος ήταν δύο χρονών τότε. Πήρα τον Γιώργο και την κιθάρα μου, τις δύο αγάπες μου. Όλα πήγανε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλείου