Συλλεκτικό: Ο Στέιθαμ λαδωμένος με λεοπάρ μποξεράκι -& όχι μόνο (vds)

20.04.2015
Αυτά που ήξερες για το αγόρι της καυτής Ρόζι το "πολλά βαρύ και όχι" να τα ξεχάσεις. Δεν ήταν πάντα έτσι!

Ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) έχει ταυτιστεί με τους ρόλους του σκληρού, αδίστακτου και δυναμικού μάτσο μαν σε ταινίες δράσης και... μπουνιδίων. Αν δεις όμως πώς ξεκίνησε την καριέρα του θα πάθεις πλάκα!!!

Χορευτής, ήταν λοιπόν ο 47χρονος σταρ στα πρώτα του βήματα, γυμνασμένος, ευλίγιστος και... περιζήτητος στα βίντεο κλιπ των φανταχτερών 90s.

Ιδού και οι αποδείξεις που όσο και να θέλει να διαγράψει ο ίδιος, υπάρχουν και γίνονται viral.

Το 1993, λοιπόν, ο 26χρονος τότε Τζέισον λικνίζεται στους ρυθμούς του "Comin' On" που τραγουδά το συγκρότημα "The Shamen" φορώνοντας τίποτα παρά ένα λεοπάρ μποξεράκι και... λάδι σε όλο το σώμα του.

Τα λόγια είναι περιττά και στην επόμενη σελίδα έρχεται το δεύτερο "χτύπημα".

Να τος πάλι ο Τζέισον, καλυμμένος με ασημί μπογιά αυτή τη φορά για το βίντει κλιπ του "Run To The Sun" των πιο διάσημων Erasure.

Απίστευτος...

Πάντως, σήμερα, ο Τζέισον Στέιθαμ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τα χορευτικά -τουλάχιστον δημόσια- εστιάζοντας σε πιο σκληρούς ρόλους.

Το προφίλ αυτό φαίνεται να τρελαίνει και το κορίτσι του, την εντυπωσιακή -και λίγα λέμε- Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ (Rosie Hundington Whiteley), η οποία παρά τις αντίθετες φήμες, δεν αφήνει το πλευρό του.