Θα δώσει DNA η κόρη του Βοσκόπουλου; Η απόφαση του εφετείου!

21.04.2015
To σίριαλ στη διαμάχη Τζούλιας Παπαδημητρίου και Τόλη Βοσκόπουλου συνεχίζεται όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, βγήκε και η απόφαση του Εφετείου η οποία εν μέρει δικαιώνει τον γνωστό τραγουδιστή και καλεί την Χαρά Βοσκοπούλου να δώσει δείγμα DNA.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Espresso, το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε γενετική ανάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξη την αρχική του στάση και επιμένει να κληθεί η 26χρονη Χαρά για να δώσει δείγμα για το απαραίτητο τεστ DNA.

«Ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψή του και πιστεύει ότι και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις», υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Η υπόθεση πατρότητας της Χαράς Βοσκοπούλου παραμένει ανοιχτή σχεδόν 10 χρόνια τώρα και το Εφετείο αναμενόταν να δώσει την τελική απόφαση στο ζήτημα του δείγματος DNA που η Χαρά αρνούνταν μέχρι σήμερα να δώσει.

Πηγή Εσπρέσο