Ρούλα Ρέβη: έγκυος η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα;

22.04.2015
Λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό τους γάμο στο Λος Άντζελες, οι φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί έχουν φουντώσει.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα και την αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, η γνωστή φωτογράφος διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και για το λόγο αυτό, απέφυγε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα του συζύγου της στο θέατρο «Παλλάς», ενώ το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει αρκετές συνεργασίες της.

Η ίδια έχει αποδώσει την δυσκολία της αυτή σε αδυναμία εξαιτίας τραυματισμού στη μέση αλλά σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Αποστόλης Τότσικας είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να γίνει πατέρας:

«Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς από μικρό παιδί. Νομίζω πως αν είχα έναν γιο ή μια κόρη, θα τελείωνε εκεί η ζωή μου. Δεν θα ασχολούμουν με τίποτα άλλο».

Εν το μεταξύ, μιλώντας στο Happy Day για την πρόσφατη συνεργασία της με τη Ρούλα Ρέβη για τις ανάγκες φωτογράφησης, η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως δεν είδε κάτι διαφορετικό στην γνωστή φωτογράφο αλλά συμπλήρωσε πως η Ρέβη πάντα εμφανίζεται με ριχτά ρούχα και θα ήταν δύσκολο να διακρίνει μια μικροσκοπική ακόμα κοιλιά εγκυμοσύνης.

A photo posted by rrevi (@rrevi) on