Ρούμερ Γουίλις: Ήμουν καψούρα με τον Άστον

23.04.2015
Μία κάπως... άβολη αποκάλυψη έκανε η κόρη της Ντέμι Μουρ σχετικά με τον πρώην πατριό της.

Όπως δεν διστάζει να παραδεχτεί σήμερα η ίδια, η Ρούμερ Γουίλις (Rumer Willis) ήταν ερωτευμένη με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) όταν ήταν μικρή. Όμως, τον κέρδισε η μαμά της.

Μιλώντας στον Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) η 26χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή είχε τρελή καψούρα με τον 37χρονο ηθοποιό -που έμελλε να γίνει πατριός της- όπως και όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της.

Είχε μάλιστα και τα πόστερ του στους τοίχους του δωματίου της. (Μήπως εκεί τον πρόσεξε πρώτη φορά η μαμά Ντέμι; Ρωτάμε εμείς με μια δόση χιούμορ!!!)

Μην ξεχνάμε ότι όταν η Μουρ τα έφτιαξε με τον Κούτσερ εκείνη ήταν 41ός, εκείνος 25 και η μικρή 15, οπότε... όλα είναι λογικά.

Στην αρχή ήταν κάπως παράξενο όμως αμέσως μετά όλα άλλαξαν

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Ρούμερ στην αρχή της φάνηκε περίεργη αυτή η σχέση όμως πολύ γρήγορα "αναγκάστηκε" να τον παραδεχτεί τον Άστον -"ήταν ένας τέλειος πατριός"- αλλά να βγάλει το καπέλο και στη μαμά -"Επάνω του κορίτσι μου", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι μυστικό, ότι οι κόρες Γουίλις έχουν ακόμη σχέση με τον Κούτσερ ενώ η Ρούμερ έχει δει και φωτογραφίες της μικρής Γουάιατ. "Είναι κούκλα", όπως λέει.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε η Ρούμερ εξέφρασε και τον θαυμασμό της προς τους γονείς της, οι οποίοι παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια έχουν καταφέρει να είναι φίλοι μεταξύ τους, βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή τη συμμετοχή της 26χρονης στο φετινό "Dancing With The Stars", όλη η οικογένεια κάνει συχνά ομαδικές εμφανίσεις δίνοντας και την πρώτη σύσσωμη οικογενειακή φωτογραφία εδώ και χρόνια.