Λιάγκας - Ουγγαρέζος: Έσπασε επιτέλους ο πάγος; [photos]

29.04.2015
Μαζί στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης απαθανατίστηκαν από το περιοδικό ΟΚ ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γεγονός που δείχνει πως οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι μάλλον ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους χώριζαν και είναι και πάλι αγαπημένοι.

«Είχαν κανονίσει από καιρό τη συνάντηση, αλλά δεν ήταν η πρώτη μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο Mega. Έχουν μεσολαβήσει κι άλλες, ακόμα και στο σπίτι του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά ή όπως τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη διπλή βάφτιση των κοριτσιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι», εξήγησε πηγή στο OK.

«Ο Γιώργος που είναι χειμερινός κολυμβητής, ήταν στην παραλία από νωρίς το πρωί, μαζί με το μεγαλύτερο γιο του, Γιάννη, και τον οικογενειακό τους φίλο μαιευτήρα – γυναικολόγο Θάνο Παράσχο. Ο Δημήτρης, που δε βούτηξε στη θάλασσα, έφτασε λίγο αργότερα. Ήταν πολύ εγκάρδιοι μεταξύ τους και γέλασαν πολύ. Μάλιστα, το μεσημέρι, γευμάτισαν παρέα. Η φιλία του Γιώργου και του Δημήτρη ήταν από την αρχή πολύ ειλικρινής. Έχουν κοινές αναμνήσεις, έχουν μοιραστεί αγωνίες και προβλήματα. Με δειλά βήματα, βρίσκουν και πάλι τις ισορροπίες τους», ανέφερε η ίδια πηγή.