Θα μας τρελάνει η Κάντις! Με στριγκάκι η καλημέρα της στο Instagram

29.04.2015
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου σκανδαλίζει... πρωινιάτικα!

Η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), όπως και όλες γενικώς οι συνάδελφοι Άγγελοι της Victoria' s Secret, είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα σόσιαλ μίντια τροφοδοτώντας τα με πολύ -και σχεδόν πάντα- σέξι υλικό. Ιδού τα τελευταία χτυπήματα!

Χουζουρεύει στο κρεβάτι του ξενοδοχείου της, όπως γράφει στη λεζάντα η 26χρονη νοτιοαφρικανή καλλονή, αλλά... ουπς! Τι δουλειά έχει ένας καθρέφτης εκεί που δεν τον θέλεις;

Τα όποια σχόλια περιττεύουν.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Κάντις πόσταρε ακόμη μια φωτογραφία στο κρεβάτι αλλά όχι μόνη. Μαζί της, ή μάλλον... από πάνω της, η κολλητή Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ (Rosie Hundington Whiteley) σε παιχνιδάκια με τον φακό.

Πάντως, στα προσωπικά της η 26χρονη καλλονή είναι σταθερή και πιστή στον επί 9 χρόνια αγαπημένο της. Ποιος είναι; Γύρνα τη σελίδα και μάθε...

Η Κάντις γνώρισε τον Χέρμαν Νίκολι (Herman Nikoli), ο οποίος είναι επίσης μοντέλο από τη Βραζιλία, το 2005, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του χώρου, όπως μεταφέρουν γνωστοί και φίλοι.