Ράντου: Στην «Εργαζόμενη Γυναίκα» ένιωσα ότι είναι η τελευταία σειρά που κάνω

04.05.2015
Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο, αλλά και την τηλεόραση. Ποιος δεν έχει δει το «Αχ Ελένη», το «Κωνσταντίνου κι Ελένης», «Τι Ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» , τις «Σαββατογεννημένες», αλλά και πιο πρόσφατα την «Εργαζόμενη Γυναίκα», η οποία έληξε άδοξα παρά την επιτυχία της.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το μέσο που της έχει χαρίσει απλόχερα την επιτυχία και την αγάπη του κόσμου στην Κατερίνα Καραβάτου και στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

«Παθαίνω μια καθήλωση με τις θεατρικές δουλειές γιατί είναι πιο δουλεμένες από μένα και νιώθω ότι έχω παίξει πιο ενεργό ρόλο. Στο Κων/νου κι Ελένης κλήθηκα σαν ηθοποιός, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, πέρασα εξαιρετικά, αλλά εκεί τελείωσα. Δεν παθαίνω αυτή την καθήλωση με την τηλεόραση».

«Στην Εργαζόμενη Γυναίκα επειδή τότε ερχόταν η κρίση, ένιωσα για πρώτη φορά ότι μπορεί να είναι και η τελευταία σειρά που κάνω. Γιατί ένιωθα ότι αλλάζει δραματικά το τοπίο. Ίσως ήταν και η πρώτη σειρά που η εταιρεία παραγωγής που πτώχευσε και ζήσαμε τι θα πει να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι ή να υπάρχει αυτή η ανασφάλεια, αλλά ένιωσα ότι εδώ σε αυτή τη σειρά για μένα είναι ένα τέλος εποχής».

Μέχρι πότε φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει αυτή τη δουλειά; Το πολύ δέκα χρόνια ακόμα, αλλά όχι με τους τρελούς ρυθμούς που έχει ακλουθήσει μέχρι σήμερα.

«Θέλω να έχω την αξιοπρέπεια να σταματήσω στο πιο μεγάλο μου πικ. Δε θα ήθελα να με δει ο κόσμος πολύ επιβαρυμένη από το χρόνο. Θα ήθελα όχι να πεθάνω γιατί μ’ αρέσει τρελά τη ζωή. Θα ήθελα να σταματήσω αυτή τη δουλειά εκεί που θα με θυμούνται όλοι σε σπουδαία στιγμή.