Περσάκη - Νικολαϊδης: Δες την απίστευτη μονοκατοικία τους

08.05.2015
Από τα πιο καλόγουστα και υπέροχα σπίτια «επώνυμων» προσώπων που έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Μάντυς Περσάκη και του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Το ζευγάρι διαθέτει μία απίστευτη μονοκατοικία στο Μετς, ενώ άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ.

Το νεοκλασικό είναι κληρονομιά από τη γιαγιά της γνωστής γυμνάστριας, ενώ το ζευγάρι μετακόμισε σε αυτό τον περασμένο Οκτώβριο, την επομένη του γάμου τους. Μάλιστα, όπως εξήγησαν, ξεκίνησαν να το φτιάχνουν τρεις μήνες πριν το γάμο τους. Μάλιστα, προχώρησαν σε ριζική ανακαίνιση μετατρέποντας το σε ένα μοντέρνο loft.

Η διακόσμηση είναι mix and match με μαροκινά στοιχεία, όπως ακριβώς αρέσει στους ίδιους. Ωστόσο, ο χώρος που «κλέβει» τις εντυπώσεις είναι το αίθριο με τον κρεμαστό κήπο, που περιλαμβάνει ριχόσπερμα και κυκλάμινα, ενώ είναι η αγαπημένη γωνία του πρωταθλητή στο kick boxing.

Και μπορεί το σπίτι να είναι ένα μοντέρνο loft, όμως, η γνωστή γυμνάστρια κράτησε πολλά έπιπλα της γιαγιάς της, όπως το μπουφέ στο σαλόνι και τη βιβλιοθήκη στην τραπεζαρία. Μάλιστα, επειδή ήθελαν η διακόσμηση να θυμίζει τα παλιά σπίτια, οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι εντοιχισμένες!

Οι επιρροές από το Μαρόκο υπάρχουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, και κυρίως στο μπάνιο, Τα ξύλινα στοιχεία εξάλλου παραπέμπουν σε αυτή.

Όσο για τις δουλειές του σπιτιού, μιας και οι δύο είναι πολυάσχολοι και λείπουν αρκετές ώρες, οι υποχρεώσεις είναι μοιρασμένες. Ο, δε, Νικολαϊδης όπως παραδέχεται, έχει μία μικρή εμμονή με την οργάνωση και την τάξη γενικότερα.