Σαραβάκος: Η κόρη του είναι κούκλα και τραγουδίστρια (φωτό)

08.05.2015
Η μοναχοκόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου, Νικόλ μεγάλωσε και σήμερα είναι μία εντυπωσιακή 18χρονη κοπέλα.

Και μπορεί ο Σαραβάκος να μεγαλούργησε στα ελληνικά γήπεδα, όμως, η κόρη του τελικά έδειξε κλίση στο επάγγελμα της μητέρα της (είναι πετυχημένη στιχουργός), αφού από μικρή ήθελε να ακολουθήσει το δρόμο του τραγουδιού.

Εξάλλου, η Νικόλ πέρσι έκανε την πρώτη της καλλιτεχνική εμφάνιση μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Και τώρα, κάνει το πρώτο μεγάλο και επίσημο βήμα στη μουσική βιομηχανία, αφού μόλις κυκλοφόρησε από την «Panik Music» το βιντεοκλίπ και το τραγούδι της «Love O’Clock».

Και στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έχει την απόλυτη στήριξη των γονιών της και κυρίως της μητέρας της, η οποία άλλωστε υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού. Εξάλλου, η τριβή της με τον καλλιτεχνικό χώρο μέσω της μαμάς της, την έκανε στην αρχή της εφηβείας να αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η Νικόλ έχει μεγάλη αδυναμία στο διάσημο μπαμπά της και περνά όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί του. Μάλιστα, όταν ήταν μικρότερη πολλές φορές έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί του σε γήπεδα 5x5.

Ωστόσο, μεγάλη αδυναμία της ήταν τα ντραμς της που από επτά χρόνων «χτυπούσε» με μανία. Οι σπουδές της στη μουσική είναι ολοκληρωμένες, αφού η δεσποινίς Σαραβάκου ασχολήθηκε επίσης με το πιάνο και την κιθάρα, ενώ παρακολούθησε μαθήματα χορού και φωνητικής.