«Βόμβα»: Τέλος Παπαβασιλείου - Βογιατζάκη;

11.05.2015
Αυτή και αν είναι μπόμπα τηλεοπτική. Λίγες μέρες μετά το ξεκατίνιασμα της Έλενας Παπαβασιλείου με τη Δέσποινα Καμπούρη στον «αέρα» της εκπομπής και ακούμε τώρα ότι η πρώτη από σήμερα (Δευτέρα, 11/5) θα αποτελεί παρελθόν από τις Γυναίκες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Thetoc, το κανάλι Epsilon αποφάσισε να απομακρύνει από την εκπομπή τόσο την Παπαβασιλείου όσο και την Σοφία Βογιατζάκη!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ανακοίνωση στις δύο από τις τέσσερις Γυναίκες θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας. Μάλιστα, η απομάκρυνση είναι άμεση και δεν θα εμφανισθούν καν στη σημερινή εκπομπή! Οι λόγοι του «κοψίματος»; Όπως αναφέρει το Thetoc, οι ιθύνοντες θέλουν να αλλάξουν το κόνσεπτ της εκπομπής, γυρίζοντας τα θέματα σε πιο κοινωνικά, καθώς και ότι επιθυμούν να έχουν καλεσμένους εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους, αλλά και ειδικότητες που θα παρουσιάζουν θέματα ευ ζην. Αυτό σημαίνει ότι θα απομακρυνθούν από τις καλλιτεχνικές ενότητες και εκείνες της συζήτησης σε θέματα της σόουμπιζ.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ισχύουν οι πληροφορίες και κυρίως η Παπαβασιλείου «κοπεί», καταλαβαίνεις ότι θα ανοίξει ένας κύκλος φημών για το αν υπάρχουν άλλοι λόγοι πίσω από την απόφαση του καναλιού. Και κυρίως, αν έχει σχέση ο άνευ προηγουμένου καβγάς της με την Καμπούρη στον τηλεοπτικό αέρα.