Τόμας Πρωτόπαπας: Δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του και το κενό ακόμη μεγάλο [photos]

21.05.2015
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη για ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στο Λονδίνο της Αγγλίας ως Τόμας Νέλσων Πρωτόπαπας. Απο την ηλικία των 14 ετών, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ενώ αργότερα και με την υποκριτική. Ως χόμπι του, είχε την πάλη, λαμβάνοντας μέρος σε πολλούς αγώνες. Στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα του, μέσα απο το μουσικό κανάλι MAD TV παρουσιάζοντας μια εκπομπή μουσικού περιεχομένου, ενώ το 2010 συμμετείχε στο remake της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα. Το 2012, έπαιξε με πρωταγωνιστικό ρόλο στη κωμική σειρά του Mega Channel, Οι Βασιλιάδες. Το 2013 θα συμμετείχε στην εκπομπή μαγειρικής, Doctor Cook που προβλήθηκε απο το ίδιο κανάλι, ως μαθητευόμενος σεφ.

Σας θυμίζουμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου του 2013 κατευθυνόταν στην Αττική Οδό προς το στούντιο όπου γυριζόταν η εκπομπή «Dr Cook». Όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει, ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ και να υποστεί σοβαρά τραύματα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έως τις 21 Μαίου της ίδιας χρονιάς νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας…