Κρητικός: Αυτό είναι το... θνητό εργένικο σπίτι του (φωτό)

22.05.2015
Τις πόρτες του... θνητού (αφού μοιάζει σαν όλα τα άλλα, απλά σπίτια και όχι τα celebrity) εργένικου σπιτιού του άνοιξε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή στο Mega Με ΜΙΑ, υποδέχτηκε στο απλό, λιτό και εργένικο διαμέρισμά του στο Κορωπί, το περιοδικό ΟΚ.

Το σπίτι του είναι μικρό αλλά λειτουργικό, ενώ η διακόσμηση του είναι λιτή. Εξάλλου, όπως τονίζει ο ίδιος στο περιοδικό, του αρέσει η απλότητα, και για το λόγο αυτό στο διαμέρισμα έχει τα απολύτως απαραίτητα.

Για να καταλάβεις, μέχρι και το ψυγείο στην κουζίνα είναι μικρό (σαν εκείνα που είχαμε στα φοιτητικά μας χρόνια) και όπως αποκαλύπτει ο Κρητικός, το ψυγειάκι είναι εκείνο που είχε πάρει όταν γεννήθηκε ο μεγάλος του γιός. Το είχε στο παιδικό του δωμάτιο για να διατηρούνται το γάλα και οι χυμοί του. Και όταν μετακόμισε, το πήρε μαζί του.

Γενικά, έχει πράγματα αγαπημένα που του ξυπνούν αναμνήσεις και δεν τα αποχωρίζεται εύκολα. Οι τοίχοι, δε, του σπιτιού είναι στολισμένοι όχι με πίνακες, αλλά με ζωγραφιές των δύο γιων του, οικογενειακές φωτογραφίες και εξώφυλλα του ίδιου.

«Πρώτη φορά μένω μόνος μου και μου αρέσει πολύ. Μετακόμισα εδώ πριν από τρία χρόνια, αμέσως μετά τον χωρισμό μου από τη Μαρίτα (Στασινού). Ήμασταν μαζί 18 χρόνια. Ο χώρος μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Είναι ένα καινούργιο και πολύ φωτεινό διαμέρισμα. Επέλεξα να μείνω στο Κορωπί για να είμαι κοντά στους δύο γιούς μου, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη», εξηγεί.