Προκαλεί η Lady Gaga: Παραδέχεται δημοσίως ότι έχει... κάψες!

25.05.2015
Δεν αντέχει χωρίς άντρα στο κρεβάτι της η εκκεντρική σταρ και δεν ντρέπεται να το βροντοφωνάξει μέσω σόσιαλ μίντια.

Υπερβολικά (!) δραστήρια στα σόσιαλ μίντια η Lady Gaga δεν σταματά να τροφοδοτεί τα... τερατάκια της (Little Monsters αποκαλεί όλους τους θαυμαστές της) με λεπτομέρειες από την επαγγελματική αλλά και την ιδιωτική της ζωή. Πολλές φορές, μάλιστα περισσότερες από όσο θα έπρεπε.

"Ο αρραβωνιαστικός μου έφυγε για να γυρίσει μια ταινία, έχω... κάψες και χρειάζομαι ένα κοκτέιλ", γράφει ως τίτλο στις τέσσερις φωτογραφίες που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook η 28χρονη σταρ και δεν χρειάζεται να πει τίποτα άλλο. "My fiancée left to film a movie, I'm horny and I need a cocktail" είναι το ακριβώς "χτύπημα" και το μόνο που ελπίζουμε -για το δικό του καλό, δηλαδή!- είναι να μην αργήσει πολύ να επιστρέψει ο Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) από τη δουλειά, γιατί τι να σου κάνει και η σταρ; Έχει ανάγκες. Το διατυμπανίζει εξάλλου.

Πάντως, μπορεί να είναι ειλικρινής -ίσως περισσότερο από όσο πρέπει, μάλιστα- η Lady Gaga, όμως το τιμά και το μελλοντικό της στεφάνι.

Ιδού η φωτογραφία που πόσταρε χθες με τον αρραβωνιαστικό της και την κατακόκκινη μυτούλα του, καθώς και εκείνος πήρε μέρος στη φιλανθρωπική δράση "Ren Nose Day".