Εκτός εαυτού η Τατιάνα- Τόλμησε να της αντιμιλήσει ο Μανίκας [vds]

28.05.2015
Ανάστημα ύψωσε ο Γιώργος Μανίκας στην εκπομπή «Μία» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου και δε δίστασε να διαφωνήσει εντόνως με την παρουσιάστρια. Ο λόγος; Το βίντεο το οποίο δείχνει μια 19χρονη φοιτήτρια, την Ειρήνη Στεριανού, να χορεύει στους πάγκους του Super Paradise και να την λούζουν με σαμπάνιες.

Η Τατιάνα εμφανώς εκνευρισμένη σχολίασε: «Κρίμα. Αν οι 25χρονοι έχουν αυτά τα μυαλά είναι κρίμα. Αυτή τη γενιά αναθρέψαμε εμείς. Έχουμε κι εμείς ευθύνη. Τη γενιά του "πάω στη Μύκονο, τα σπάω κι επιδεικνύομαι". Εμείς έχουμε ευθύνη που τα προβάλλαμε. Κι εγώ που συμμετείχα και το Star και τα περιοδικά. Εμείς την δημιουργήσαμε αυτή τη γενιά. Μας θλίβει. Πρέπει να πούμε αλήθειες και για μας και για τους άλλους».

Εκεί ήταν που διαφώνησε ο Γιώργος Μανίκας και είπε: «Ναι αλλά εμείς είμαστε τώρα που ξεκινάμε, που δουλεύουμε και δεν πληρωνόμαστε. Δηλαδή άμα δεν ρίξει τη σαμπάνια ή εγώ που έχω καλό αμάξι θα αλλάξει κάτι;».

Τι ήταν να το πει αυτό, η παρουσιάστρια εξοργίστηκε και του είπε με ύφος: «Δεν το λέμε εμείς αγόρι μου; Δηλαδή ποια είναι η πρόταση σου; Να ρίχνουμε σαμπάνιες στην πλάτη μας; Εδώ είναι ένας συμβολισμός από τα παλιά. Της κραιπάλης και της επίδειξης. Δεν μιλάω για το κοριτσάκι γιατί μπορεί στα 30 του να λέει "πωπω τι έκανα". Έτσι αισθάνεται, έτσι ονειρεύεται, έτσι του το δείξαμε εμείς οι παλιότεροι το όνειρο του».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ακριβώς τι συνέβη: