Σαλντάνα: Ναι, ο σύζυγος παίρνει το επίθετό μου. Τι πρόβλημα έχετε;

15.06.2015
Έξαλλη η διάσημη ηθοποιός καθώς μια πρωτοβουλία που πήρε ο αγαπημένος της ξεσήκωσε θύελλα σχολίων.

Ε, ναι λοιπόν. Γιατί πού υπάρχει γραμμένο ότι δεν μπορεί οι άντρες να παίρνουν το επίθετο των συζύγων τους αν το θελήσουν; Νέα δεδομένα που ξεκινούν, φυσικά, από το Χόλιγουντ...

Η Ζόι Σαλντάνα (Zoe Saldana) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάρκο Περέγκο (Marco Perego) το 2013 και έχουν ήδη μαζί δίδυμα μωράκια μερικών μηνών.

Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο στόχαστρο έντονων σχολιασμών καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι εκείνος σκοπεύει να προσθέσει στο όνομά του και το δικό της επίθετο.

Ντόμινο τα άρθρα στον παγκόσμιο Τύπο και όλων των "θέσεων" οι σχολιασμοί.

Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, η 36χρονη ηθοποιός απάντησε δημόσια μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Fathers, sons, brothers, men everywhere: Your legacy will not perish if you take your partner's surname, or she keeps...

Posted by Zoe Saldana on Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

"Πατέρες, γιοι, αδελφοί, άντρες παντού: Η κληρονομιά σας δεν θα χαθεί αν πάρετε το επίθετο της συντρόφου σας ή αν εκείνη κρατήσει το δικό της (...)

Ένιωσα περήφανη που ο σύζυγός μου αποφάσισε να πάρει το επίθετό μου και εγώ το δικό του. Μοιράστηκα μαζί του τον δισταγμό μου όταν μου μίλησε για την απόφασή του και εκείνος όχι μόνο είπε "Δεν δίνω δεκάρα" αλλά με ρώτησε κι όλας "Γιατί όχι; Τι φοβάσαι τόσο πολύ;" Και αυτό με έκανε να σκεφτώ. (...)

Κύριοι, σας ικετεύω να σκεφτείτε λίγο έξω από το κουτί -αφαιρέστε όλο το κουτί καλύτερα. Ας επαναπροσδιορίσουμε την αρρενωπότητα. Ένας πραγματικός "άνδρας" προχωρά πλάι στη σύντροφό του. Ένας πραγματμικός άνδρας αποδέχεται τη θνησιμότητά του. Ένας πραγματικός άνδρας αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να γίνει από έναν μόνο. (...)

Ας ξεκινήσουμε διώχοντας μερικούς από τους περιορισμούς που κληρονομήσαμε από το παρελθόν και ας ορίσουμε το δικό μας μονοπάτι βαδίζοντας μπροστά.

Με αγάπη

Ζόι και Μάρκο".

Νέα ήθη και έθιμα λοιπόν από το διάσημο ζευγάρι και το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα "αντιδράσει" ο κόσμος σε αυτά.