Η κόρη της διάσημης Ελληνίδας ερμηνεύτριας καταγγέλλει: Η μητέρα μου έφυγε από ιατρικό λάθος!

12.06.2015
Πέντε χρόνια μετά το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, η κόρη της κάνει μία σοβαρή καταγγελία. Πιστεύει ότι ο θάνατος της μητέρας της οφείλεται σε ιατρικό λάθος και μάλιστα προκειμένου να δικαιωθεί η οικογένεια ηθικά, έχει καταθέσει αγωγή.

Ο λόγος για την Καίτη Ντένις, το τραγούδι της οποίας «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;» το έχουμε όλοι λίγο πολύ σιγοψιθυρίσει… Σήμερα, η κόρη της Μαρία Παρασκευοπούλου αναφέρει στην εφημερίδα Espresso: "Η μητέρα μου έφυγε άδικα. Ο εν λόγω γιατρός που την ανάλαβε, στη διάρκεια της λαπαροσκόπησης διατήρηση του χοληδόχου πόρου και όταν αντιλήφθηκε το σφάλμα του, το αντιμετώπισε με λάθος τρόπο. Έκανε το ένα σφάλμα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει από μόλυνση των σπλάχνων της. Έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια και σηψαιμία."
Και συνεχίζει αναφέροντας πως η ιατροδικαστική έκθεση δημοσίου γιατρού που εξέτασε το περιστατικό, το ένα λάθος διαδέχτηκε το άλλο και αυτό τους οδήγησε στην απόφαση να κινηθούν νομικά εναντίον του επιστήμονα που, δυστυχώς οδήγησε έναν άνθρωπο στο να φύγει από τη ζωή.