Θωμαϊς Ανδρούτσου: "Ενιωσα σαν πρωτάρα"!

15.06.2015
Πέντε χρόνια μετά το «Η οικογένεια βλάπτει», η Θωμαΐς Ανδρούτσου επιστρέφει στην TV με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μιλάει για την εμπειρία της που της θυμίζει εκείνη του... πρωτάρη!

«Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία γιατί την είχα επιθυμήσει πολύ την τηλεόραση. Βρήκα τον εαυτό μου να έχει ξεχάσει λίγο το σπορ γιατί αυτό θέλει και μια τριβή. Ενιωσα λίγο σαν να ήμουν πρωτάρα!», λέει για την γκεστ εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που της θύμισε τον παλιό καλό καιρό της ελληνικής τηλεόρασης.

«Αυτό που συνάντησα εκεί ήταν μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με πολλή ηρεμία, γαλήνη, με πολλή χαρά και αγάπη γι' αυτό που κάνουν και προφανώς και γι' αυτό έχει και αυτή την ανταπόκριση στο κοινό. Εχω βρεθεί σε σειρές που έκαναν επιτυχία και γινόταν χαμός στο πλατό. Αντιθέτως στη ''Μουρμούρα'' δεν... μουρμουρίζουν καθόλου. Μου θύμισαν ξανά τη γλύκα της τηλεόρασης».

Εκτός όμως από τη γλύκα, η τηλεόραση έχει και... πίκρα ειδικά αυτό το διάστημα: «Δυστυχώς η κατάσταση έχει αγριέψει πάρα πολύ. Η ''Μουρμούρα'' είναι μια σπάνια περίπτωση. Λόγω της κρίσης πολλοί έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύεις και να αναρωτιέσαι αν θα πληρωθείς ποτέ! Συζητάω με συναδέλφους που κάνουν τηλεόραση και, ξέρεις, όλο αυτό απαιτεί δέκα ώρες την ημέρα γύρισμα, μεταφορικά, βενζίνες που θα βάζεις απ' την τσέπη σου», λέει η ηθοποιός που απέχει εδώ και μια πενταετία από την TV. Μόνη παρηγοριά, το θέατρο που ευτυχώς της «πήγε» πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Φέτος με την παράσταση «Bam Bam» που θα ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου στον κήπο του θεάτρου «Χυτήριο» θα επιχειρήσουν για πρώτη φορά κάτι διαφορετικό.

«Θα είμαστε στην Αθήνα και στο Χυτήριο Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα περιοδεύουμε και στην επαρχία».

Τη Δευτέρα όμως, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των παραστάσεων, η ηθοποιός θα μπει στον ρόλο της Λίτσας, της κομμώτριας που καταφεύγει στη Μαρίνα ύστερα από μια ερωτική απογοήτευση.

Η Μαρίνα, όμως, δεν είναι εκεί, αλλά ο Ηλίας, για κακή του τύχη, είναι. Θέλοντας και μη, αναγκάζεται να αναλάβει τον ρόλο της «καλής φιλενάδας» και να ακούσει τον πόνο της Λίτσας, που δεν βάζει γλώσσα μέσα...

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ