Πανικός στον Αστέρα: τα ουρλιαχτά του Λιάγκα & η οργή της Χοψονίδου!

15.06.2015
Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε κοσμική παραλία της Αττικής. Πρωταγωνιστές αυτού celebrities του τόπου, οι οποίοι έχουν πιάσει πρώτη ξαπλώστρα παραλία κι ένα μεγάλο και καταραμένο φίδι, που τάραξε τους «επώνυμους» λουόμενους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, ο Γιώργος ο Λιάγκας ήταν εκείνος που πρώτος εντόπισε το άκακο φίδι, όπως λένε, οι ειδικοί στην παραλία του Αστέρα. Μόλις είχε ολοκληρωθεί το Πρωινό, που έβγαινε την περασμένη εβδομάδα από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και ο παρουσιαστής ετοιμαζόταν να κάνει τζετ σκι. Με την άκρη του ματιού του εντόπισε το φίδι.

Άρχισε να φωνάζει, να τρέχει και να ζητάει βοήθεια από τους υπευθύνους της πλαζ, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον πανικό του. Η είδηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έκανε το γύρο της πλαζ σε χρόνο dt. Ένας εκ των ψυχραιμότερων, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σκότωσε το φίδι. Την ίδια μέρα βρισκόταν στην παραλία και η Ολυμπία Χοψονίδου με τους τρεις γιους της. Μόλις πληροφορήθηκε τα του φιδιού έγινε έξαλλη και σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έκρυψε την οργή της, που σε μία παραλία με τσουχτερό εισιτήριο, όπου πηγαίνουν οικογένειες με παιδιά, «κόβουν» βόλτες… φίδια