Η Κοσιώνη βάφτισε το παιδί της Μπακογιάννη! (φωτό)

16.06.2015
Τον καρπό του έρωτα τους βάφτισαν το περασμένο Σάββατο (8/6) η Αλεξία Μπακογιάννη και ο σύντροφός της, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο μικρότερος εγγονός της Ντόρας Μπακογιάννη πήρε το όνομα Ευστάθιος, ενώ μία εκ των νονών ήταν η Σία Κοσιώνη! Η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, τον τελευταίο χρόνο διατηρεί σχέση με τον Κωστή Μπακογιάννη, ενώ είναι χρόνια φίλη με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Εξάλλου, τα δύο ζευγάρια κάνουν πολλή παρέα.

Τον μικρό Ευστάθιο (πήρε το όνομα του παππού από το μπαμπά του) βάφτισαν ακόμα, η Ελλη Ψαριανού, κόρη του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη ψαριανού, η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών που είχε διατελέσει υπουργός Πολιτισμού το 2012 στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου και μια παιδική φίλη του Ανδρέα Παπαδόπουλου, ονόματι Αλέκα.

Η βάφτιση του μικρού έγινε σε κλειστό κύκλο, στο Γκολφ της Γλυφάδας, ενώ παρευρέθηκαν άνθρωποι από όλους τους χώρους: πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην κατοικία του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, προπάππου του μωρού. Και όπως διαβάζουμε, ήταν επιθυμία του ίδιου, ώστε να μπορεί με άνεση να παραστεί στο γλέντι.

Ο στολισμός αποτελείτο κυρίως από παιδικά παιχνίδια, ενώ από το μπουφέ δεν έλειψαν τα παραδοσιακά κρητικά φαγητά. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ξύλινα μολύβια, όπου με χιουμοριστικό τρόπο περνούσαν… πολιτικά μηνύματα. Μάλιστα, σε ένα από τα μολύβια έγραφε ότι… «τελικά, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε»!

Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Αλεξία Μπακογιάννη είχε πάντα δίπλα της τα μεγαλύτερα δίδυμα παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο. Φωτογραφίες από το μυστήριο ανέβασαν στα social media καλεσμένοι στη βάφτιση.