Αποκαλύφθηκε το "κορμί" της Σέρσεϊ Λάνιστερ -Ιδού:

19.06.2015
Μόνο το κεφάλι της μοχθηρής βασίλισσας ήταν δικό της στη μυθική τελευταία της, γυμνή σκηνή στον πέμπτο κύκλο του "Game Of Thrones". Το υπόλοιπο ανήκει σε άλλη!

Το σοκ από το τέλος του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη και έχουμε διαρκείς αποκαλύψεις για μερικές από τις βασικές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα η αλήθεια για την επική, γυμνή σκηνή της Σέρσεϊ Λάνιστερ στο τέλος.

Σε αυτό το σημείο προειδοποιούμε για SPOILERS. Αν ακόμη δεν έχεις μάθει τι έγινε στο τέλος του κύκλου -πράγμα μάλλον απίθανο- μη γυρίσεις σελίδα.

Ένα από τα συγκλονιστικά που έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones για φέτος ήταν η τιμωρία/διασυρμός της μοχθηρής Σέρσεϊ Λάνιστερ η οποία υποχρεώθηκε να περπατήσει κουτσοκουρεμένη και ολόγυμνη μέσα στους δρόμους του Κινγκς Λάντινγκ ανάμεσα στο εξαγριωμένο πλήθος που της την "έπεφτε" με κάθε τρόπο.

Η Λένα Χίντεϊ, όμως, που προφανώς ήταν ήδη έγκυος όταν γυριζόταν η σκηνή "δώρισε" μόνο το κεφάλι της στις γυμνές αυτές σκηνές. Όλο το υπόλοιπο ανήκει στην ηθοποιόκαι μοντέλο Ρεμπέκα Βαν Κλιβ (Rebecca Van Cleave) η οποία λειτούργησε γενικότερα ως σωσίας της.

Αυτή είναι λοιπόν η γυναίκα που δάνεισε στη Λένα/Σέρσεϊ το κορμί της και στο χάρισε Game of Thrones μια από τις πιο δυνατές σκηνές στο φινάλε του. Ρεμπέκα Βαν Κλιβ.