Η Σπυροπούλου σκέφτεται να ντυθεί νύφη: όλες οι λεπτομέρειες

19.06.2015
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ήδη οραματιστεί τον εαυτό της ως νύφη και έδωσε και λεπτομέρειες:

«Θα με φανταζόμουν τελείως απλή και απέριτη, ξυπόλητη στη θάλασσα με στεφανάκι στα μαλλιά, στη Ρόδο γιατί με το νησί μου έχω πολύ ιδιαίτερο δεσμό. Κανονικά κοιμάμαι πολύ νωρίς αλλά όταν επιστρέφω στη Ρόδο, δεν θέλω να κοιμάμαι τη νύχτα. Παίρνω το αμάξι της μαμά μας μου και κάνω βόλτες, στα μέρη που είχα πάει εκδρομές ή το πρώτο μου ραντεβού».

Όσο για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Κωνσταντίνα δηλώνει κερδισμένη (!)

«Είμαι μαχήτρια. Νιώθω πως βγαίνω αλώβητη αυτή τη χρονιά, μια χρονιά που την έζησα σαν πολλές χρονιές μαζί. Ήταν σαν μια βουτιά χωρίς ανάσα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αλλά η εκπομπή είναι σαν μαγαζί που το ανοίγεις και δεν περιμένεις να σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά.

Εμάς μας δικαιώνει αυτή η χρονιά με τα καλά νούμερα και υπάρχουν δείγματα πως υπάρχει άνοδος. Πολλές εκπομπές δεν έκαναν νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το «Δέστε τους». Ο Άλφα είναι ένα κανάλι που υποστηρίζει τους νέους παρουσιαστές. Το γεγονός πως ένα άλλο κανάλι έβγαλε ένα ομοειδές πρόγραμμα μέσα στο μήνα Μάιο, κάτι δείχνει, μια δυναμική ζώνη».

Η Σπυροπούλου αποκαλύπτει πως δεν έγινε καμία πρόταση στο Δημήτρη Ουγγαρέζο για την επόμενη σεζόν:

«Όχι, δεν του έγινε καμία πρόταση. Είμαι αυθόρμυτη και γύρισα και του είπα στον αέρα πέρσι πως θα ήθελα να κάνουμε εκπομπή μαζί, γνωρίζοντας όμως πως ο Δημήτρης έχει συμβόλαιο με το Μega μέχρι φέτος. Το είπα με την άνεση πως δεν θα μπορούσε να ισχύσει. Έχω την αίσθηση πως πέρσι που ήταν ο Τζώνυ Καλημέρης στο κανάλι είχαν κάνει κουβέντα και του είχε εκφτάσει την επιθυμία να τον έχει στο κανάλι αλλά όχι συγκεκριμένα στην εκπομπή μου».

Τέλος, μιλώντας για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η Σπυροπούλου αποκαλύπτει το πόσο της λείπει από τη ζωή της:

«Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένας άνθρωπος που σε προσωπικό επίπεδο μου λείπει, δεν μπορώ να σου το κρύψω. Γιατί έκανα παρέα μαζί της, πήγαινα στο σπίτι της κι ερχόταν στο δικό μου, κάναμε ταξίδια μαζί».