Ο άνδρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι πιο ροκ απ΄όσο νομίζεις [photos]

26.06.2015
Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν γι΄ αυτόν και κυρίως για την γυναίκα του, πολλοί είναι και αυτοί που τον χλευάζουν χωρίς καν να ξέρουν το όνομά του. H αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ, αλλά ήλθε και η ώρα που όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον σύζυγο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολο Μάντη. Αφορμή το ανοιχτό προφίλ του στο Facebook και τα status του που βρίθουν πολιτικών σχολίων.

Πιο συγκεκριμένα, σ΄αυτά επιτίθεται στους πολιτικούς που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί αρνητικά για την σύζυγό του (όπως ο Πανούσης, ο Φίλης, το κόμμα του Ποταμιού κ.ά), αναπαράγει άρθρα με έντονο κομματικό χρώμα και συχνά μοιράζεται status αμφιλεγόμενα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλούν και οι πιο… ροκ φωτογραφίες του, στις οποίες απεικονίζεται με μούσια, μακριά μαλλιά και μπλούζες με zombies!

Ποιος είναι όμως ο Απόστολος Μάντης;

Διαβάζουμε στο Protothema πως μεγάλωσε στα Λουτρά Αιδηψού, όπου και ακόμη διαμένει η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα - Αιδηψός, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια, όπως και οι πιο πολλοί Ελληνες συνάδελφοί του, ταλαιπωρείται από τις λίγες ευκαιρίες απασχόλησης που παρουσιάζει η ποντοπόρος ναυτιλία.