Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει: "Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να φάω και να ζυγίζω 43 κιλά"

11.08.2015
Μία καθαρά εξομολογητική και εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στο «Down Town» της Κύπρου, ενώ περιγράφει το πώς πολέμησε το σώμα της στο παρελθόν και το πώς εκείνο την εκδικήθηκε.

«Υπήρξαν περίοδοι της ζωής μου που πεινούσα για να καταφέρω να αδυνατίσω και άλλες που χαλάρωνα λίγο, με αποτέλεσμα να βάζω κάποια κιλά. Στο παρελθόν είχα κάνει αρκετές απερισκεψίες, για τις οποίες έχω μετανιώσει φρικτά! Έχω πολεμήσει το σώμα μου και ήρθε κάποια στιγμή που με εκδικήθηκε!
Για σχεδόν δύο χρόνια το φαγητό μου ήταν ένα πράσινο μήλο και μία χούφτα βραστό κοτόπουλο! Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να φάω τίποτε και να ζυγίζω 43 κιλά! Έτρωγα λίγο ρύζι και πονούσε το στομάχι μου. Μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι ότι έχω αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, αλλά δεν τους άκουγα. Μέχρι που μία μέρα ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου: «κάτι πρέπει να κάνεις!». Από εκείνη την ημέρα, έβαζα στο πιάτο μου φαγητό και έλεγα: «Αυτό, ό,τι και να γίνει, θα το φας!». Για να καταλάβεις τη διαφορά, τώρα που μιλάμε, είμαι 56. Αυτό που έκανα δεν ήταν υγιές! Υγεία είναι να ακολουθείς ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, που να συνδυάζεται με γυμναστική. Και για αυτούς που σχολιάζουν ότι έχω παχύνει, έχω να πω ότι τώρα είμαι φυσιολογική! Παλιά δεν ήμουν!»
αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.


Όσο για τα προσωπικά της, απάντησε στο γιατί μετά το χωρισμό της από τον Ανδρέα Γεωργίου, δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική της ζωή: «Και ούτε θα μάθετε! Δεν μου αρέσει να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή. Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι είναι κομμάτι της δουλειάς των καλλιτεχνών και ότι είναι μία πολύ καλή διαφήμιση. Δεν συμφωνώ! Εγώ θέλω όταν κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου να είμαι μόνο εγώ και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ακόμα και όταν στο παρελθόν δημοσιοποιήθηκε η προσωπική μου ζωή, δεν ήταν κάτι που προκάλεσα. Και θεωρώ ότι δεν μου έκανε καλό!»


Στην ερώτηση τέλος για το αν αυτό το διάστημα είσαι μόνη της απάντησε: « Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η δουλειά μου! Δεν θα ήθελα να φτάσω στα 30 ή στα 35 μου και να σκέφτομαι ότι αντί να κοιτάω την καριέρα μου, ερωτευόμουν. Δεν λέω ότι θα ήθελα να μείνω μόνη μου! Αλλά για να μπω σοβαρά σε μία σχέση, πρέπει να της αφιερώσω χρόνο. Δεν είναι ότι αν έρθει κάποιος στη ζωή μου θα τον απορρίψω, αλλά δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Πάντως είμαι πολύ καλά! Έχω τους φίλους μου που δεν τους χάρηκα, γιατί εργαζόμουν από τα 16 μου, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά πριν μπω σε μία καινούργια σχέση».