Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της

20.08.2015
Τα κατάφερε και παντρεύτηκε χωρίς να την πάρει κανείς είδηση. Τώρα απαντά σε σχετικές ερωτήσεις.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) είναι πια σύζυγοι και έχοντας επιστρέψει από το ταξίδι του μέλιτος, που πέρασαν στην Μπόρα Μπόρα, έπεσαν με τα μούτρα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο κόσμος όμως, ένα πράγμα θέλει να μάθει. Και ρωτάει...

Στην πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της, η 46χρονη σταρ βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δημοσιογράφους που εκτός από τα της ταινίας στην πρεμιέρα της οποίας περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ήθελαν να μάθουν τα κρυμμένα μυστικά τους. Τζίφος, όμως...

"Είχαμε την πανέμορφη πολυτέλεια να απολαύσουμε μια όμορφη ιδιωτική στιγμή και θα παραμείνω εγωίστρια να το κρατήσω ακριβώς έτσι"

Αυτό απάντησε η Τζένιφερ όταν ρωτήθηκε σχετικά ενώ όταν τη ρώτησαν πώς νιώθει που φωνάζει και επίσημα πια τον Τζάστιν "σύζυγό της" εκείνη ήταν σαφής: "Έρχεται απόλυτα φυσιολογικά".

Και σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται οι διάσημοι να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απαντά κατηγορηματικά.

"Το γεγονός ότι καταφέραμε να απολαύσουμε την πιο γαλήνια, ιδιωτική εμπειρία και μαζί με μερικούς από τους πιο εξαιρετικούς, υπέροχους και προφανώς εχέμυθους ανθρώπους αποδεικνύει τελικά ότι όλα γίνονται όταν κάποιος θέλει πραγματικά".