Είδαμε την Κελεκίδου χωρίς μακιγιάζ και... σκιαχτήκαμε! (φωτό)

20.08.2015
Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκονται ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια πρόλαβε κι έδωσε και συνέντευξη, που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή φωτογράφηση.

Ωστόσο, μία φωτό του ζεύγους που ανέβηκε στα social media και δη η εμφάνιση της Κελεκίδου χωρίς μακιγιάζ, μάς έκανε να... σκιαχτούμε κομμάτι. Και να εντυπωσιαστούμε, αφού η αμακιγιάριστη Κέλλυ δεν έχει καμία σχέση με εκείνη στις φωτογραφήσεις.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο στιχουργός μεγάλων επιτυχιών, είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με το ζευγάρι. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram και μπορούμε να πούμε ότι δεν κολακεύει καθόλου μα καθόλου, τόσο τον Κουρκούλη, όσο και τη σύζυγό του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά κιλά, ενώ η Κελεκίδου, χωρίς μακιγιάζ είναι αγνώριστη. Μπορεί, όμως, να φταίει και ο φωτισμός. Μπορεί και η κούραση, αφού είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, μπορεί να φταίει και η κακιά στιγμή. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε ότι η τραγουδίστρια είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα.