Όλη η αλήθεια πίσω από τη δήλωση της Σάνεν Ντόχερτι: «Ναι, έχω καρκίνο»

20.08.2015
Η Σάνεν Ντόχερτι,η πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly Hills, τόλμησε να παραδεχτεί δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα μήνυσε τον μάνατζέρ της.

Θεώρησε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για την επιδείνωση της κατάστασής της, αφού αμέλησε να καταβάλλει τα ιατρικά της ασφάλιστρα, και η εταιρία του παραβίασε την σύμβασή της.

Η πρώην σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills», δεν είχε ιατρική ασφάλιση από τον Φεβρουάριο του 2014, και έτσι άργησε να ανακαλύψει ότι έπασχε από καρκίνου του μαστού. Ίσως αν είχε πληροφορηθεί εγκαίρως για την ασθένειά της να την είχε σταματήσει νωρίτερα.

Ωστόσο, ο γιατρός που παρακολουθεί την εξέλιξή της θεωρεί ότι η γνωστή ηθοποιός δεν είναι σε θέση να εργαστεί μετά την διάγνωση, καθώς η διάθεσή της είναι πολύ πεσμένη.

Η 44χρονη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έπαιξε το χαρακτήρα της Μπρέντα Γουάλς στο «Beverly Hills, 90210» την περίοδο 1990-19941994 και την Πρου Χάλιγουελ στην σειρά «Charmed» (1998-2001).

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση, η Ντόχερτι αναγκάστηκε να κάνει μια επίσημη δήλωση όπου στην ουσία επιβεβαιώνει τα νέα:

«Ναι, έχω καρκίνο του μαστού και αυτή τη στιγμή ακολουθώ μια θεραπεία. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι και μένω θετική στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου για τη συμπαράστασή τους και, φυσικά, στους θαυμαστές που έχουν σταθεί στο πλάι μου».