Αγωνία για Μαρίνο: Η ζωή του στηρίζεται σε μάσκα οξυγόνου!

21.08.2015
Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Γιώργου Μαρίνου και καθημερινά ολό και χειροτερεύει, ενώ η ζωή του φαίνεται ότι κρέμεται σε μία μάσκα οξυγόνου!

Όπως αποκαλύπτει ο στενός φίλος του αγαπημένου σόουμαν, Βασίλης Θωμάκος, η ζωή του κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, ενώ στηρίζεται σε μία μάσκα οξυγόνου.

Το 2014 ο Μαρίνος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, ενώ η Άννα Φόνσου τον είχε φιλοξενήσει για 2 μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Στη συνέχεια, ο στενός του φίλος Σταμάτης Φασουλής τον μετέφερε σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, όπου παρέμεινε για περίπου 8 μήνες. Ο αγαπημένος showman ωστόσο με δική του πρωτοβουλία έφυγε από τον Οίκο, κάτι που λέγεται ότι δυσαρέστησε τον Φασουλή.

Έκτοτε, και για ένα μεγάλο διάστημα, τα "ίχνη" του χάθηκαν, αφού ο Μαρίνος δεν ήθελε να ασχολούνται μαζί του. Οι φήμες και τα σενάρια έδωσαν και πήραν, μέχρι και για... εξαφάνιση έκαναν λόγο, ώσπου τελικά έγινε γνωστό ότι ζει σε διαμέρισμα στα νότια προάστια.

Σύμφωνα, δε, με το περιοδικό Λοιπόν, που φιλοξενεί και τις δηλώσεις του κ. Θωμάκου, ο Μαρίνος πούλησε το σπίτι του στο Νέο Βουτζά, σε χαμηλή τιμή. Κάποια από τα χρήματα τα εισέπραξε, ενώ τα υπόλοιπα θα τα λάβει με μακροχρόνιες επιταγές, κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα.