Κωστόπουλος: Η... απάντηση στο νέο έρωτα της Μπαλατσινού! (φωτό)

24.08.2015
Τις τελευταίες μέρες ο φερόμενος νέος έρωτας της Τζένης Μπαλατσινού είναι το νούμερο ένα θέμα που απασχολεί την ελληνικη showbiz.

Εξάλλου, έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η παρουσιαστρια φέρεται να βρήκε και πάλι τον έρωτα, στο πρόσωπο μάλιστα νεαρότερου άνδρα. Και - την αλήθεια τη λέμε - περιμέναμε ποια θα είναι η αντίδραση του πρώην συζύγου στο νέο έρωτα που απασχολεί τη showbiz.

Λίγες μέρες μετά και ο πρώην εκδότης "ανέβασε" δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, αλλά και το γιο τους Μάξιμο, που είναι και η μεγάλη αδυναμία των δύο. Πατέρας και γιος συνεχίζουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στις διακοπές τους, έχοντας και την παρέα καλών φίλων.

Στη μία με φίλους έχουν φτιάξει κάστρα στην άμμο, ενώ στη δεύτερη ο Κωστόπουλος εξηγεί ότι με το γιο του είναι... αυτοκόλλητοι! "Ένα καλοκαίρι, δύο αυτοκόλλητοι" γράφει χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, η Μπαλατσινού βρίσκεται στην Αμερική, όπου συνοδεύει και βοηθάει τη μεγαλύτερη κόρη τους, Αμαλία η οποία πρόκειται να σπουδασει σε γνωστό πανεπιστήμιο.