Το σκοτεινό παρελθόν του νέου αμόρε της Σάντρα Μπούλοκ

11.09.2015
Ερωτευμένη φουλ είναι η Σάντρα Μπούλοκ που φαίνεται ν΄αγνοεί τη γνώμη συγγενών και φίλων για τον νέο της αγαπημένο, που όπως φαίνεται δεν είναι και η πιο κολακευτική.

Η 51χρονη ηθοποιός - μετά την οδύνη του χωρισμού και του διαζυγίου - βγαίνει με το μοντέλο και φωτογράφο Μπράιαν Ράνταλ, το παρελθόν του οποίου δεν είναι και το καλύτερο.

Η γάμος της Σάντρα Μπούλοκ με τον Τζέσε Τζέιμς έγινε το 2005, αλλά 5 χρόνια αργότερα έληξε άδοξα όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την απατούσε συστηματικά.

Όπως λένε τώρα οι φίλοι της δε θέλουν το ειδύλλιο αυτό να έχει την ίδια κατάληξη και στέκονται στο σκοτεινό του παρελθόν.

Οι οικείοι της ανησυχούν πως ο Μπράιαν είναι από την ίδια πάσταμ, των άπιστων όπως και ο πρώην συζυγός της. Είναι σκληρός τύπος και μπορεί να γίνει εξαιρετικά αλλαζών.

Διάβασε επίσης: Τo σκοτεινό παρελθόν των σταρ -Πληροφορίες που σοκάρουν

Προβληματίζονται επίσης για το ποινικό παρελθόν του και τις καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Ακόμη κι αν πλέον ισχυρίζεται πως είναι εδώ και χρόνια νηφάλιος, το στενό περιβάλλον της Σάντρα βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ωστόσο, η Σάντρα φαίνεται πωως "δε δίνει δεκάρα" για την άποψη των άλλων για τον Μπράιαν και τον εμπιστεύεται τυφλά καθώς ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος απέναντί της από την αρχή της σχέσης τους, χωρίς να της κρύψει το παραμικρό για το σκανδαλώδες παρελθόν του.

Όπως εξήγησε έχει πραγματικά ενηλικιωθεί, ωριμάσει κι έχει γίνει υπέυθυνος, μεγαλώνοντας την κόρη του Σκάιλερ μόνος του κι έχει αφήσει πίσω του το κακό παρελθόν.

Ωστόσο...

Η εξομολόγηση αυτή προφανώς και δεν πείθει τους οικείους της Σάντρα που φοβούνται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται μιας κι οι ομοιότητες με τον πρώην βγάζουν μάτι.

Ο πρώην σύζυγος της είχε επίσης μια κόρη την Σάνι με την οποία η Σάντρα ήρθε πολύ κοντά ενώ οι οιμοιότητες στον χαρακτήρα των δύο ανδρών όπως λένε είναι εμφανείς αλλά όπως εξηγούν η Σάντρα πάντα γοητευόταν από τα "κακά αγόρια".