Έλληνας δισεκατομμυριούχος "ξαναζωντανεύει" τη Γουίτνεϊ Χιούστον επί σκηνής

12.09.2015
Λάτρης της θρυλικής τραγουδίστριας ο Άλκης Δαυίδ αποφάσισε να την... ξανανεβάσει στη σκηνή, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε τον Φεβρουάριο του 2012 σε ηλικία 48 ετών αφήνοντας πίσω της μεγάλη μουσική κληρονομιά αλλά και ένα τεράστιο κενό στους απανταχού θαυμαστές της, οι οποίοι τώρα, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να την απολαύσουν επί σκηνής. Και όλο αυτό οργανωμένο με μαεστρία από... ελληνικό χέρι!!!

Ο Άλκης Δαυίδ βρίσκεται πίσω από αυτή την απίστευτη είδηση που ανακοίνωσε επίσημα η Πατ Χιούστον, νύφη της σταρ, πρόεδρος του Whitney Houston Estate και στην ουσία διαχειριστής της περιουσίας της.

"Η Γουίτνεϊ επιστρέφει στη σκηνή ως ολόγραμα"!

"Πρόκειται για μια απίστευτη ευκαιρία για τους θαυμαστές της να δουν την επαναφορά μιας από τις πιο λατρεμένες καλλιτέχνιδες στην ιστορία και να συνεχίσει η κληρονομιά των εμφανίσεών της με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ξεχαστούν στον καιρό που έρχεται", εξήγησε η Πατ μιλώντας στο Entertainment Weekly υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία.

Ποιος είναι όμως ο Άλκης Δαυίδ που θα "αναστήσει" τη Γουίτνεϊ Χιούστον;

47 χρονών σήμερα ο ελληνοκυπριακής καταγωγής δισεκατομμυριούχος είναι, μεταξύ άλλων, CEΟ στις εταιρείες Hologram USA και FilmOn, οι οποίες θα διανέμουν αποκλεισιτκά το ολόγραμα της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ένας από τους κληρονόμους της τεράστιας περιουσίας των οικογενειών Λεβέντη και Δαυιδ (μέρος της οποίας απορρέει από της επιχειρήσεις εμφιάλωσης και διάθεσης των προϊόντων της Coca Cola σε δεκάδες χώρες) ο Άλκης κάνει γενικά το... κέφι του έχοντας "κατακτήσει" τον τίτλο του "κακού παιδιού των μίντια" παγκοσμίως...

Η καρδιά του ράγισε όταν πέθανε η Γουίτνεϊ το 2012, όπως λέει ο ίδιος και η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις προηγμένες τεχνολογίες των εταιρειών του ώστε να δημιουργήσει την τέλεια 3D εικόνα της ήταν τεράστιο όνειρο και στοίχημα για εκείνον. Στοίχημα που τελικά κερδίζει! Το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον θα νάντι το ντεμπούτο του το 2016 με φαντασμαγορικό τρόπο και μετά θα ακολουθήσει παγκόσμια περιοδεία για ευνόητους λόγους.

Στο πλευρό του Άλκη, ο οποίος έχει τη φήμη του "κακού παιδιού" όχι χωρίς λόγο, τελευταία του σύζυγος -και καυτό πρώην μοντέλο για την ιστορία- Τζένιφερ Στάνο, (στη φωτογραφία επάνω) την οποία παντρεύτηκε το 2011 και του έχει χαρίσει τους δυο μικρότερους γιους του.

What a beautiful family I have. I know my hubby is so proud of all his boys- as he should be. @agdavid @streex321 @nikoandtino @alkidavid #familyiseverything #family #myboys #stillthequeen #mybabyniko #mybabytino #spetses #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Stano David (@jenniferstano) στις

Such a fun day with amazing people. Goodnight from Greece xxx @alkidavid @nikoandtino #greece #spetses #yachtlife #dingy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Stano David (@jenniferstano) στις