Μαντζακάνη: Ελληνικό αίμα στα σόου της Victoria's Secret [photos]

14.09.2015
Είναι κάτι ανάμεσα σε Αντριάνα Λίμα και σε Μπρουκ Σιλντς. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, έχει περπατήσει ως Αγγελος στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret», ενώ ήδη έχει συμμετοχές στα μεγαλύτερα blockbusters του Hollywood ως ηθοποιός

Είναι κάτι ανάμεσα σε Αντριάνα Λίμα και σε Μπρουκ Σιλντς. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, έχει περπατήσει ως Αγγελος στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret», ενώ ήδη έχει συμμετοχές στα μεγαλύτερα blockbusters του Hollywood ως ηθοποιός.

Ο λόγος για την 21χρονη Ζωή Μαντζακάνη, την γεννημένη στη Σουηδία καλλονή με Πατρινό πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, που από τα 16 της εργάζεται ως μοντέλο με τεράστιες… προοπτικές. Σημειώστε πως έχει ήδη υπογράψει με το διάσημο πρακτορείο Next Model Management και αν περάσει το κάστινγκ, σύντομα θα τη δούμε να ποζάρει για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016»!

Όσον αφορά στα προσωπικά της, σημειώστε πως στο Instagram εδώ και δύο χρόνια ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, μάλλον όχι μοντέλο, Τζόναθαν Αζουλέι. Στο παρελθόν διαβάζουμε πως έχει κάνει δεσμό με τα πιο ανερχόμενα αντρικά μοντέλα (Ράιαν Κούπερ και Μπερνάρντο Βελάσκο), ενώ ένα διάστημα έβγαινε με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Τοργκάν Αζάρ.