Λυκουρέζου: Η απαίτηση να βγει σε φωτογράφηση χωρίς ρετούς! [photos]

14.09.2015
Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου είναι μία έντονη προσωπικότητα που δε σταματά να μας εκπλήσσει κάθε φορά. Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι ένα φεγγάρι δούλευε παρέα με μια τσιγγάνα και πωλούσαν μαζί λουλούδια.

Τώρα στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, μαθαίνουμε ότι η κόρη της Ζωής Λάσκαρη απαίτησε οι φωτογραφίες της που θα δημοσιευθούν να είναι χωρίς ρετούς και επεξεργασία!

Η απαίτηση της Μαρίας Ελένης ήταν ξεκάθαρη προς το περιοδικό: δεν ήθελε καμία παρέμβαση στις αρχικές λήψεις. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού δεν έχει ανάγκη κάποιας παρέμβασης, ενώ για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστη.

Κατά τα άλλα, η Λυκουρέζου μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχει αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές, το χάνει.

"Κάποιες φορές το χάνω, αλλά σε γενικές γραμμές ξέρω τι θέλω. Δεν είμαι ρομπότ, ούτε Βούδας. Παλεύω καθημερινά με τα δικά μου θέματα. Όμως ξέρω ακριβώς τι μου γίνεται. Δεν είμαι καθόλου χαμένη στο διάστημα και μου αρέσει αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά στο People.